Înapoi

Videoclip Prezentare

Otilia Nicolescu

Recenzii (12)

5.00 / 5.00 Sep 21, 2022 | by Rogojinaru I.

Un real ajutor!

5.00 / 5.00 Nov 15, 2021 | by Nicoleta I.

Am doi copii ,un băiat și o fată și am ajuns la doamna psiholog la recomandarea unui psihiatru deoarece am crezut ca este nevoie de terapie cu cel mic.După o analiză mai amănunțită am ajuns sa facem ore de logopedie pt cel mic si terapie cu cea mare pentru tratarea anxietatii. Au relationat foarte bine cu dânsa, deoarece au intrat foarte usor in jocurile dansei,fiind chiar o plăcere să mergem la orele de terapie.Recomand

5.00 / 5.00 Nov 09, 2021 | by Laura P.

Am descoperit pe aceasta platforma un terapeut extraordinar. Otilia m-a ajutat sa ma inteleg atunci cand nimeni din jur nu a reusit, nici macar eu. Si asta pentru ca de multe ori avem nevoie de pareri si sfaturi avizate, obiective. Cu pasi mici dar siguri, Otilia a reusit sa ma ajute sa imi raspund la multe intrebari al caror raspuns nu reusesm sa il gasesc de una singura, si cel mai important m a ajutat sa inteleg ca intreg procesul de vindecare necesita rabdare, vointa si incredere.Sun fericita sa simt ca ma indrept catre acea stare de bine si de impacare cu mine insami de care aveam atata nevoie. Multumesc, Otilia!

5.00 / 5.00 Oct 28, 2021 | by Ioana P.

Am ales sa incep sedintele de psihoterapie cu Otilia si ii sunt recunoscatoare. Este o persoana minunata, a carei energie pozitiva si optimism il transfera si pacientului. Este pur si simplu facuta pentru meseria aceasta. M-a ajutat sa ma cunosc mai bine si mi-a schimbat perspectiva asupra lucrurilor, prin simplul fapt ca vede o solutie la orice problema, prin felul in care ma asculta si incurajeaza, cum isi alege cuvintele si cum transmite informatia.

5.00 / 5.00 Oct 25, 2021 | by Mariana D.

Colaborarea cu Otilia a fost cu siguranta una dintre cele mai bune decizii pe care puteam sa le iau pentru a ajunge la cea mai buna versiune a mea. Impreuna, am putut afla cum sa renunt la anumite obiceiuri nocive de care insa nu imi dadeam seama ca le aplic in viata de zi cu zi , si sa deprind altele noi, sanatoase. Am aflat ca este atat de firesc sa ceri ajutorul atunci cand mintea si corpul tau nu se mai afla in acel echilbru care te ajuta sa functionezi bine, incat indraznesc sa indemn si alte persoane care simt ca au nevoie de acest tip de ajutor sa o faca. Dincolo de un profesionalism desavarsit, am intalnit si un om cald, bun care au facut din Otilia, exact omul potrivit la locul potrivit, asadar, recomand din toata inima serviciile Otiliei!

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.