Înapoi

Videoclip Prezentare

Cristina Goata

Recenzii (11)

5.00 / 5.00 Jan 20, 2022 | by Anda S.

Pentru că e nevoie in această lume de repere pozitive,vreau să mulțumesc avocatei mele Goata Cristina, întrucât a făcut tot ce a fost necesar pentru rezolvarea cazului meu,cu o prezență carismatica,plina de abnegație,solicitudine, încredere, surmontând cu succes dificultățile cazului și respectind,ca un profesionist bine pregătit, liniile directoare care guvernează meseria de avocat.

5.00 / 5.00 Dec 12, 2021 | by Viorica A.

Cristina Goata este unul dintre cei mai devotati avocati care isi practica meseria cu un profesionalism si o seriozitate desavarsita pastrandu-si seriozitatea si integritatea indiferent de complexitatea spetelor intalnite. Iubeste meseria pe care o are, este tot timpul la curent cu noile reglementari ale legilor, iar procesele cu grad ridicat de dificultate, pentru ea reprezinta o provocare pe care putini avocati ar accepta-o. Cristina este inainte de toate un om deosebit, modesta, care nu are retineri in a intinde o mana de ajutor si a arata compasiune persoanelor aflate in dificultate. Personal o recomand cu caldura si incredere, pe cea care are coloana vertebrala, valori si principii de neclintit, pe avocata Cristina Goata.

5.00 / 5.00 Nov 27, 2021 | by Mirela C.

Va multumesc pentru colaborarea si oricând pot spune : Pentru ca imi place sa fiu succinta si obiectiva pot caracteriza persoana dnei avocat astfel:o adevarata profesionista, nu pierde timpul cu detalii inutile si isi dedica timpul solutionarii la timp si intocmai, a interesului clientului sau. Sunt o norocoasa de faptul ca am cunoscut-o si ca m-a reprezentat in Instanta din Bucuresti

5.00 / 5.00 Nov 23, 2021 | by Ioana N.

M-a cucerit cu modul tranșant de a gasi rezolvare și a prezenta profesionist in fața instanței orice speță, fie că are legătura cu Dreptul Comercial, Fiscal, Civil sau Penal. O recomanda răbdarea de a asculta, profesionalismul ei, staruinta de a căuta soluții în orice problemă care părea fără rezolvare. Viața ne aduce si greutați, iar daca aveți nevoie de un sfat juridic, va recomand sa apelați cu incredere la Avocat Cristina Goață!

5.00 / 5.00 Oct 20, 2021 | by Cristi M.

As dori sa imi fac cunoscuta parerea mea de client al dv. As vrea sa-i multumesc dnei avocat pentru tot suportul acordat, grija si atentia de care a dat dovada in solutionarea spetei mele. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansei si a profesionalismului aratat. Totodata, sunt de apreciat la dna avocat amabilitatea, intelegerea si empatia de care am beneficiat. As recomanda oricand serviciile dnei avocat, care sunt pe deplin sustinute de o temeinica cunoastere a legislatiei.

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.