Înapoi

Videoclip Prezentare

Alice Cordoș

Recenzii (5)

5.00 / 5.00 Nov 05, 2021 | by Alice P.

”Îmi face plăcere să mă uit în oglindă din nou. Sunt foarte încântată și mă simt minunat”

5.00 / 5.00 Oct 23, 2021 | by Octavio C.

“Cu adevărat ceea ce faceți în acest domeniu faceți cu pasiune și implicare. Mă bucur din plin de rezultatele obținute și cu adevărat e necesară schimbarea dacă vrei să obții alte rezultate.”

5.00 / 5.00 Oct 16, 2021 | by Adelina D.

“Îți mulțumesc, Alice! Pentru toate sfaturile, pentru că mi- ai arătat că totul este posibil atunci când îți dorești cu adevărat!Te admir și te prețuiesc pentru tot ceea ce faci!”

5.00 / 5.00 Oct 10, 2021 | by Daniel C.

”Profesionistă, dedicată, implicată, răbdptoare și apropiată de oameni. Datorită ei am descoperit cât este de plăcut să mănânci sănătos și câtă satisfacție aduce un stil de viață armonios. Mi-ai imaginat acest parcurs mult mai anevoios, dar cu ajutorul ei a fost lin și plăcut, fără restricții sau reguli extraordinar de grele. Mi-am dat seama că mă pot bucura de mâncare și de ”plăceri nevinovate”, dar în același timp să îmi ating obiectivele. Nici nu am simțit că sunt la dietă, ba mai mult am adoptat un nou stil de viață sănătos.”

5.00 / 5.00 Sep 18, 2021 | by Didi I.

“Recomand cu toate încrederea și bucuria să consultați un specialist. O recomand pe d-na Alice Cordoș, pentru că mi-a fost recomandată, am văzut rezultatele la alții și apoi am văzut pe propriul meu organism. Am obținut prin întâlnirile cu dânsa principiile unui mod de viață de lungă durată, am avut susținere și comunicare zilnică și așa am reușit să ajung pe un drum care îmi place. Mulțumesc și rămânem în legătură!”

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.