Înapoi

Videoclip Prezentare

Alexandra Filotti

Recenzii (7)

5.00 / 5.00 Oct 09, 2021 | by Crina Z.

Copilul meu avea mereu dificultăți in a vorbi cu cei din jurul lui, era extrem de timid si nu reuseam sa ne intelegem nicicum. Dupa mai bine de 4 luni de terapie cu doamna psihoterapeut Filotti, atat eu cat si copilul meu ne-am transformat relatia. Astazi continuam terapia si vedem îmbunătățiri zilnic, petrecem timp impreuna,ne ascultam si fiecare se simte respectat. Va mulțumesc pentru tot ce ati facut pentru noi si familia noastră!

5.00 / 5.00 Oct 08, 2021 | by Valeria S.

Dupa moartea sotului, viata mea a avut o singura culoare, negrul. Nu puteam sa vad, sa simt sau sa recunosc alta emotie in viata mea. Am inceput terapia cu sfiala si cu dubii, cu credinta ca nimeni nu mai poate fi langa mine, asa cum o facea sotul meu. Astazi, dupa mai bine de 6 luni de terapie cu doamna psihoterapeut Filotti, am inceput sa cred ca viata mea are un rost si sa port si alte culori decat negrul. Fiecare sedinta imi ofera respectul durerii pe care o port dar si credinta ca viata poate fi mai buna cu mine. Va mulțumesc din inima.

5.00 / 5.00 Oct 06, 2021 | by Bianca L.

Dupa un divort greu, toti barbatii mi se pareau neinteresanti. Doamna psihoterapeut Alexandra Filotti m-a ascultat cu rabdare si impreuna mi-am descoperit blocajele si limitarile. Copilaria traita in lipsuri a dus la o casnicie grea pe care abia acum am constientizat-o. Terapia mi-a schimbat viata in bine.Dintr-un om vesnic nemultumit si morocanos, caruia nimic nu-i convenea, pentru ca am fost mereu in competitie cu fratii mei, dupa o lunga terapie am devenit bland si bun. Doamna psiholog Filotti a fost alaturi de mine si m-a indrumat in cunoasterea de sine.

5.00 / 5.00 Oct 06, 2021 | by Dorian C.

Pur si simplu nu imi gaseam linistea, am incercat sa fac terapie cu mai multi psihoterapeuti, am fost la doctori, am incercat terapiile alternative dar starea mea de stress puternic si anxietate, de nemultumire profunda ma impoedicau sa fiu bine. Dupa ce am inceput terapia cu doamna Filotti, norii au inceput sa dispara si sa ma observ calm si sa cred ca pot face schimbari in viata mea. Doamna psihoterapeut m-a ajutat sa ma vad din neputincios intro persoana valoroasa! Va mulțumesc cu recunostinta!

5.00 / 5.00 Oct 03, 2021 | by Vlad N.

Sunt incantat sa descopar un serviciu de calitate online cu specialiști atat de bine pregatiti si in România. Doamna psiholog Filotti m-a insotit cu atentie si multa delicatete in sedintele pe care le-am urmat alaturi de dansa. Astazi viata mea este mai buna cu fiecare zi, in urma terapiei.

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.