Înapoi

Videoclip Prezentare

Alexandra Filotti

Recenzii (7)

5.00 / 5.00 Oct 06, 2021 | by Bianca L.

Dupa un divort greu, toti barbatii mi se pareau neinteresanti. Doamna psihoterapeut Alexandra Filotti m-a ascultat cu rabdare si impreuna mi-am descoperit blocajele si limitarile. Copilaria traita in lipsuri a dus la o casnicie grea pe care abia acum am constientizat-o. Terapia mi-a schimbat viata in bine.Dintr-un om vesnic nemultumit si morocanos, caruia nimic nu-i convenea, pentru ca am fost mereu in competitie cu fratii mei, dupa o lunga terapie am devenit bland si bun. Doamna psiholog Filotti a fost alaturi de mine si m-a indrumat in cunoasterea de sine.

5.00 / 5.00 Oct 06, 2021 | by Dorian C.

Pur si simplu nu imi gaseam linistea, am incercat sa fac terapie cu mai multi psihoterapeuti, am fost la doctori, am incercat terapiile alternative dar starea mea de stress puternic si anxietate, de nemultumire profunda ma impoedicau sa fiu bine. Dupa ce am inceput terapia cu doamna Filotti, norii au inceput sa dispara si sa ma observ calm si sa cred ca pot face schimbari in viata mea. Doamna psihoterapeut m-a ajutat sa ma vad din neputincios intro persoana valoroasa! Va mulțumesc cu recunostinta!

5.00 / 5.00 Oct 03, 2021 | by Vlad N.

Sunt incantat sa descopar un serviciu de calitate online cu specialiști atat de bine pregatiti si in România. Doamna psiholog Filotti m-a insotit cu atentie si multa delicatete in sedintele pe care le-am urmat alaturi de dansa. Astazi viata mea este mai buna cu fiecare zi, in urma terapiei.

5.00 / 5.00 Oct 01, 2021 | by Angela M.

Viata mea a capatat o turnura total diferita de cand fac terapie cu doamna Filotti. Am inteles sensul si am vazut efectele pozitive ale lucrului cu mine, alaturi de un specialist cu experienta. Va mulțumesc in fiecare zi pentru rabdarea si bunavointa pe care mi le acordati la fiecare sedinta.

5.00 / 5.00 Sep 28, 2021 | by Dragos C.

Profesionist alaturi de care drumul spre vindecare devine mult, mult mai usor si mai placut! MULTUMESC

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.