Înapoi

Videoclip Prezentare

Cristian Munteanu

Recenzii (7)

5.00 / 5.00 Oct 10, 2021 | by Razban B.

Proaspat divortat, am apelat la sprijinul unui adevarat profesionist, domnul psiholog Munteanu. Imi pierdusem reperele, serviciul si incepusem sa beau si sa joc la cazino. Prietenii m-au indemnat sa caut un psiholog. Astazi, dupa mai multe luni de terapie, viata mi s-a schimbat. Am inteles unde ma aflu in viata mea.

5.00 / 5.00 Oct 06, 2021 | by Corina O.

Copilul meu de 16 ani nu ma asculta deloc. Toata ziua era cu ochii lipiti de telefon si se imagina pilot de curse, iar eu eram disperata ca nu invata. Dupa mai multe sedinte individuale cu fiecare membru al familiei, urmate de o terapie a familiei, am reusit cu totii sa ne linistim si sa intelegem ce ni se intampla. Va multumesc, domnule Munteanu!

5.00 / 5.00 Oct 05, 2021 | by Angela T.

Aveam mari probleme in cuplu, cauzate de gelozia extrema a sotului. Am fost multe sedinte la domnul psiholog Munteanu, care cu rabdare si profesionalism a risipit toate temerile sotului.

5.00 / 5.00 Oct 04, 2021 | by Dana L.

In fiecare zi ma gandesc la temele pe care mi le-a dat domnul psiholog Munteanu. M-au ajutat sa imi reconstruiesc pozitia cu privire la cine sunt si ce vreau sa fac cu viata mea. Terapia mi-a schimbat viata si continua sa o faca. Va mulțumesc!

5.00 / 5.00 Oct 03, 2021 | by Maria D.

Am fost surprinsa sa descopar o persoana atat de calda si binevoitoare, care m-a ascultat si m-a indrumat. Am primit recomandari pentru alti specialisti, explicatii de specialitate si multa grija fata de persoana mea si durerile cu care ma confrunt.

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.