Înapoi

Videoclip Prezentare

Dorothea Matei

Recenzii (10)

5.00 / 5.00 Dec 15, 2021 | by Gabi P.

Sunt recunoscător pentru faptul că m-am simțit în siguranță, ascult, înțeles, validat. Cu stima d-na Dorothea Matei.

5.00 / 5.00 Dec 01, 2021 | by Dan O.

În urma cu ceva vreme am trecut printr-o perioadă delicată simțind ca nimic nu mai era la fel ca altădată și parcă nu mai aveam aceeași poftă de viața dar ușor, ușor mi-am regăsit puterea de a merge mai departe, de a zâmbi, de a fi iar eu însămi. Mulțumesc pentru suport d-na Dorothea Matei

5.00 / 5.00 Nov 17, 2021 | by Mihaela O.

Mi-a plăcut dintotdeauna să studiez, citind cărți de dezvoltare personală, să am grijă de felul cum arat, cum mă comport dar cu toate acestea am apelat la un profesionist pentru a mă ajuta să fac curat în viața mea pentru a mă ajută sa-mi înțeleg reacțiile, comportamentele, deciziile care uneori n-au fost tocmai potrivite aducând în viața mea conflicte și persoane nepotrivite. Mulțumesc d-nei psiholog Dorothea Matei.

5.00 / 5.00 Nov 08, 2021 | by Ana M.

Am regăsit pe mine și simt ca pot face orice mi-am propus fiind încrezătoare în deciziile mele. Mă simt confortabil cu mine însămi, am făcut pace cu trecutul si-i mulțumesc d-nei psiholog Dorothea Matei pentru ca a fost tot timpul lângă mine fără să mă judece, creând un suport benefic și o atmosferă de siguranță și încredere.

5.00 / 5.00 Nov 05, 2021 | by Corina V.

Datorită terapiei am înțeles că doar eu mă pot schimba și nimeni altcineva nu o poate face pentru mine. Mulțumesc d-na Dorothea Matei.

Nota: 5 din 5 stele. Pentru mai multe recenzii conectați-vă pe platformă.