Înapoi

Noesiterapia

Niciun terapeut, medic, preot, etc, nu vă va judeca sau interzice să suferiţi pentru ceva sau cineva!! Suferinţa este parte din viaţa noastră, ȋnvăţăm foarte mult prin intermediul corpului emotional şi venim pe Pământ tocmai pentru a ne “juca” cu acest instrument fantastic de ȋnvăţare.

Doar că multe persoane au o anumită dependenţă de suferinţă, la care nu vor să renunţe pentru că le validează existenţa, le oferă senzaţia că sunt oameni buni, cărora le pasă de ceilalţi, sau obţin astfel compasiunea şi ȋnţelegerea semenilor.

Spuneam că a suferi nu este ceva greşit, ȋn sine, e parte din viaţă, doar că suferinţa prelungită, ȋntreţinută de gânduri repetitive, de rememorarea periodică a situaţiei neplăcute, şi amplificarea emoţiei negative prin adăugarea de detalii, referiri la situaţii asemănătoare, relatarea poveştii tuturor celor care ne oferă câteva minute din viaţa lor ca să ne asculte, ne slăbeşte câmpul energetic , ne scade vibraţia.

Normal ar fi ca atunci când simţim o emoţie negativă să mergem ȋn interiorul nostru şi să ne investigăm gândurile, credinţele, precum şi definiţiile pe care le dăm noi unui anumit aspect al vieţii.

Apoi să ne ȋntrebăm: Este adevărat ? Ce nu ȋnţeleg ? Ce interpretez ȋn defavoarea mea ?

Universul nu vrea să suferi !!!                        

NOESITERAPIA reprezintă  "vindecarea prin gândire”. Promotorul acestei metode este doctorul Angelo Escudero.

Doctorul Angelo Escudero, s-a pus întru totul în serviciul omenirii şi a reuşit să vindece şi trupul, dar şi sufletul, folosind „medicamentul” cunoscut de când lumea şi etern valabil..... IUBIREA.

"Iubirea "este un catalizator necesar în relaţia pacient-noesiterapeut.

Boala reprezintă, în general, lipsă de iubire în viaţa oamenilor, tradusă printr-o dizarmonie psihosomatică.

Psihologic şi fizic, boala este o cerere de iubire.

Dacă medicina preventivă este cea mai bună medicină, atunci nu există profilaxie mai bună decât aceea de a te supune regulilor iubirii.

Acest lucru nu este ceva inventat, sau care se aplică doar celor care cred în asta... veţi vedea, mai târziu, că există o explicaţie ştiinţifică evidentă, care confirmă această idee.

Comentarii (0)

Pentru a vedea toate comentariile conectați-vă pe platformă.